KEUKENHISTORIES

Davidsfonds Academie

Maandag 23 oktober, 6, 13 en 20 november 2023

Witloof in hespenrolletjes, spaghetti bolognese, rijstschotel met kip,… Onze eetgewoonten zijn de voorbije twee eeuwen enorm veranderd. Aan de hand van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers brengt prof. Yves Segers een smakelijke geschiedenis van onze eetcultuur.

Locatie

LDC Egmont, Arthur Gevaertlaan 23, Zottegem, 14.00 – 16.00 uur

Lokale info

Veerle Diependaele –  M 0480 69 24 45

veerle.diependaele.dfz@gmail.com

Deelnameprijzen

64 euro voor houders DF-cultuurkaart / 79 euro

Inschrijvingen

Davidsfonds Academie –  T 016 31 06 70

www.davidsfonds.be

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.