LIZE SPIT AAN HET WOORD

Webinar

LIZE SPIT AAN HET WOORD

Webinar

Woensdag 28 april 2021 – 20.00u


De corona-pauze zorgt er misschien toch ook voor dat we meer tijd maken voor een goed boek? Misschien was dat bij u ook wel de nieuwste van Lize Spit:  “Ik ben er niet” – adembenemend mooi en ontroerend ..

Wij zijn alleszins fan, Lize schrijft zo puur, zo toegankelijk, zo herkenbaar en ontroerend; reden genoeg voor Davidsfonds Zottegem (in samenwerking met Route42) om een online interview met de nog zeer jonge schrijfster te organiseren …

Lize Spit debuteerde in 2016 met ‘Het smelt’. Met meer dan 130 000 verkochte exemplaren en verschillende vertalingen werd het het best verkochte boek van 2016. In december 2020 kwam haar tweede boek “Ik ben er niet” uit, die op een paar weken tijd  – terecht – al een echte bestseller is! (Lize Spit is trouwens binnenkort ook te horen en te zien via “Flirt Flamand”, meer info op flirtflamand.be)

We hebben het tijdens het online interview met haar over haar boeken, over de rol van literatuur en meer in het bijzonder de kracht van het boek als gids door onze onstuimige werkelijkheid.

Wil u zelf ook een vraag stellen aan Lize Spit? Dat kan, via het inschrijvingsformulier (bij Opmerkingen?) kan u nu al uw prangende vraag stellen, we brengen ze zeker ter sprake tijdens het interview. Ook de avond zelf kunnen er uiteraard via de chat vragen gesteld worden!

 Locatie: bij u thuis aan de computer (1 inschrijving per computer of e-mailadres is voldoende)

Info
Katlien Cousy – 0476 32 60 37
katlien.cousy.dfz@gmail.com

Deelnameprijs
6 euro

De inschrijvingen worden op 28/4 om 16u00 afgesloten.

Reacties zijn gesloten.