Davidsfonds gaat naar de ruimte

Davidsfonds voor kids

  • Zaterdag 7 mei 2022

Davidsfonds gaat naar de ruimte. Ga je mee? (Davidsfonds voor kids)

 

Hou je vast, want Davidsfonds Zottegem gaat op een onvergetelijke ruimtereis. Op 07/05 is onze bestemming ‘Space – The human Quest’, in Antwerpen.  We nodigen alle Davidsfondsleden – van 5 t.e.m 100 jaar –  uit om mee te gaan op dit avontuur door de ruimte.

 

SPA©E – The Human Quest is een interactieve expo voor alle leeftijden die je door de avontuurlijke wereld van de ruimtevaart leidt. Van de eerste mens in de ruimte tot de toekomstige missies naar Mars. Je ontdekt tientallen fascinerende replica’s van onder meer ESA (Europese ruimtevaartorganisatie), NASA (Verenigde Staten). Daarnaast krijg je een unieke inkijk in het leven van astronauten. Zelf maak je onder andere de maanlanding van dichtbij mee, kijk je binnen in de cockpit van Space Shuttle Atlantis en koppel je jouw eigen ruimtevaarttuig aan het International Space Station.

SPA©E is op zoek naar de volgende generatie wetenschappers, ingenieurs en astronauten om de nieuwe uitvinders en ontdekkingsreizigers van morgen te worden. Ben jij dat?

We hebben 50 tickets gereserveerd op 07/05 om 14.00. We kunnen 2 reizigers een vrijkaart aanbieden. Deze worden verloot op de bus.

Inschrijven kan zoals steeds via de website.

 

We vertrekken samen in Zottegem achter het station om 12u30. We zijn rond 17.00 terug. Op de terugweg zorgen we voor een vieruurtje … voor alle nieuwe astronauten.

https://www.xpospace.be/

Locatie
Expo Antwerpen

Info
Tina Verstuyft – M 0477 99 69 03
Tinaverstuyft@gmail.com

Deelnameprijzen

  • Kinderen 5-12 jaar = 25 euro
  • Grote kinderen vanaf 12 jaar (leden/niet leden) = 35 euro

Aantal : 28
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.