Strijpen, ora et labora. Van papen en bezige bijtjes…

Strijpen, ora et labora.
Van papen en bezige bijtjes…

Een unieke wandeling of fietstocht doorheen een

bijzonder dorp met een rijke geschiedenis.

Van 21 juli tot 27 juli 2019

Beleef de Strijpense kermisweek op een sportief-culturele manier! Dit gebeurt in samenwerking met Koninklijk Sportverbond Strijpen.

 Monniken uit Noord-Frankrijk, een Merovingisch ruitergraf, de voorhuid van Christus,  noestwerkende landbouwers, een watermolen uit de 12de eeuw, ondernemende mannen… en dit alles in het prachtig landschap van de Vlaamse Ardennen.

Wil je daar wel eens het fijne van weten? Dan is deze wandeling (2 km) onder begeleiding van regiogids Danny De Looze iets voor jou.

 Vertrek op het Strijpenplein t.h.v. het kerkplein.

Naargelang de weersomstandigheden raden we gesloten en goed zittend schoeisel aan (een stuk van het parcours gaat over aardewegen). Een redelijke fysieke conditie is aanbevolen…

Inschrijven op voorhand is noodzakelijk en kan via de links hieronder.

Het aantal deelnemers per groep is beperkt en de bijdrage per persoon bedraagt 5 euro
(drankje op het einde inbegrepen op een bijzondere locatie).

Opgelet: wegens voorspelde regen is de fietstocht veranderd in een wandeling op zaterdag 27 juli van 14 tot 16u.
Er zijn nog plaatsen.

Wandelingen of fietstochten

Jammer, het toegelaten aantal deelnemers is bereikt. Geef echter via e-mail uw naam door aan Danny De Looze zodat u op de wachtlijst kan opgenomen worden.

Strijpen - Maandag 22 juli

  • Er zijn nog 10 plaatsen over. Wees snel!  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Strijpen - Dinsdag 23 juli

  • Er zijn nog 12 plaatsen over. Wees snel!  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jammer, het toegelaten aantal deelnemers is bereikt. Geef echter via e-mail uw naam door aan Danny De Looze zodat u op de wachtlijst kan opgenomen worden.

Strijpen - Zaterdag 27 juli

  • Er zijn nog 5 plaatsen over. Wees snel!  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.