Zomerzoektochten Davidsfonds

Heel de zomer lang kan je wereldstad Brussel te voet ontdekken met één (of meerdere) van de wandelingen van de Davidsfonds Zomerzoektochten. Ga je voor kort of lang, ontspannend of uitdagend met verschillende doordenkers? De keuze is aan jou.

Meer info en bestellen van zomerzoektochtbrochures op www.dezomerzoektocht.be

Let op! Je kan dit jaar geen brochures bestellen bij de Zottegemse DF-afdeling.

De leukste fietszoektocht in de streek

1 juli tot 30 september

De fietszoektocht van DF Steenhuize-Wijnhuize en de buren brengt je in de mooist klinkende dorpen en hoekjes uit de Vlaamse Ardennen en het Denderland. Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Antelinks, Sint-Jans-Hemelveerdegem, Kakebeke, Sint-Lievens-Esse, Steenhuize-Wijnhuize… je zou ze zo op muziek willen zetten.

Maar ze ogen nog mooier dan ze klinken. In het golvende land zijn ze verbonden door autoluwe wegen, om iedere hoek is het uitzicht anders; bossen, weiden, vergezichten… je fietst door de wereld van Pieter Breugel en Valerius De Saedeleer.

Los de vragen van de zoektocht op en maak kans op een fiets. Je kan een deelnemingsbrochure à 10 euro bestellen via www.deleukstefietszoektocht.webnode.be of je kan een brochure afhalen in de dienst voor toerisme op de Markt te Zottegem.

Vertrek en aankomst te Steenhuize voor 35 kilometer fiets- en zoekplezier.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.