Hoe inschrijven voor meerdaagse uitstappen

meerdaagse uitstappen en reizen

 

Nu zaterdag 2 maart 2024 vanaf 10u00 starten de inschrijvingen voor de meerdaagse uitstappen en reizen.

Hoe kan je nu inschrijven?

  1. Zorg dat je tijdig (dus vóór 10u00) de homepage met activiteiten opent en noteer alvast de activiteiten waarvoor je wenst in te schrijven. Gebruik hiervoor best een desktop of laptop computer. Een tablet of smartphone gaat ook maar is misschien niet zo stabiel.
  2. Ga naar de eerste activiteit van jouw keuze (via de hoofdpagina) en kijk onderaan of het formulier verschijnt. Vanaf 10u00 wordt het formulier actief maar dit verschijnt niet automatisch op het scherm. Je moet het scherm hernieuwen: je gebruikt hiervoor de functietoets F5 of links van het adresveld bovenaan in uw browser het symbool . Doe dit rustig met tussenpozen van 10 sec.
  3. Als het formulier verschijnt, vul dit dan in en klik onderaan op VERSTUREN.  Onderaan het bericht verschijnt dan een mededeling dat uw inzending gelukt is. Als er iets niet of fout ingevuld is verschijnt een (rode) melding en pas je jouw gegevens aan. Je kan per e-mailadres slechts één keer inschrijven. Wens je voor andere personen in te schrijven, gebruik dan het e-mailadres van deze personen.
  4. Nu wacht je even tot je een bevestigingsmail ontvangt (op het e-mailadres dat je invulde). Indien je na enkele minuten geen e-mail hebt ontvangen is er iets mis met uw inschrijving. Je kunt het dan nog eens proberen. Wegens de drukte kan het zijn dat de e-mail iets later verstuurd wordt.
  5. Je hoeft nog niet te betalen: Enkel de eerste x-aantal deelnemers (volgens opgegeven limiet) zullen na een paar dagen een tweede mail ontvangen met het verzoek en de instructies om een voorschot te betalen. Pas na het betalen van het voorschot binnen de aangegeven termijn is uw inschrijving definitief.
  6. Vul in volgorde van je keuze de andere formulieren in, zo heb je de meeste kans dat je erbij bent voor uw favoriete uitstap of reis.

Veel succes!

 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.